Plannen voor 2018

1. Onderwijsproject: speciale scholing voor Blinden en Doven
  2. Onderwijs Jeugd van Cankuzo - Bweru naar Bujumbura voor vakopleiding
  3. Ondersteuning van de weeskinderen in gezinsopvang
  4. Ondersteuning van jongeren die aan hun toekomst bouwen en om zelfstandig te worden, door bemiddeling bij het zoeken naar een baan.

Dank U

Ondersteuning van mensen in Burundi, ook in onzekere tijden, is het motto waar wij ons voor inzetten.
Er zijn niet genoeg woorden om onze onuitputtelijke dank uit te spreken; dank aan donoren, weldoeners en sponsors voor hun bijdragen tot het welslagen van ons werk; wij hopen in de toekomst ook op u te mogen rekenen.

Nogmaals veel dank voor uw liefdevolle steun

Gods zegen

Wij kunnen nog hulp gebruiken!

Voor het functioneren van de stichting en om zoveel mogelijk donaties van sponsors of donateurs te verkrijgen kunnen wij niet zonder de hulp van vrijwilligers! Onlangs is onze groep vrijwilligers versterkt met een vertaler Frans - Nederlands en een webmaster.